MÜGSF ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARI

MÜGSF 2018-2019 Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Sonuçları ilan edilmiştir.

Sonuçlar için adayların kullanıcı adı ve şifreleri ile basvuru.marmara.edu.tr adresinden kendi hesaplarına girmeleri gerekmektedir.

Asil Aday Kayıtları: 13-14-17 Eylül 2018

Yedek Aday İlanı ve Kayıtları: 18-19-20-21 Eylül 2018 (Yedek kayıt ilanlarını web sitemizden gsf.marmara.edu.tr takip ediniz.)

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

- Adayın YKS yerleştirme sonucunun internet çıktısı

- Adayın mezun olduğu okuldan aldığı lise diplomasının aslı ya da yeni tarihli Geçici Mezuniyet Belgesi aslı (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine geçmez).

- Daha önce bir Yükseköğretim Kurumundan mezun adaylar da lise diplomasını getirmek zorundadırlar. (Son mezun olunan üniversitenin diploması ile kayıt yapılamaz.)

- Ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş adayın alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, adayın hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge getirilmesi zorunludur. (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır. Liseyi yurt dışında bitirenler için, ayrıca T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Denklik Belgesi gerekmektedir.)

- 3 adet 4.5x6 cm boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)

Kayıtlar Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Acıbadem Yerleşkesi'nde yapılacaktır.