M.Ü.G.S.F. 2020-2021 Özel Yetenek Sınavları Yedek Kontenjan Listesi

M.Ü.G.S.F. 2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi Özel Yetenek Sınavları yerleştirmelerinde bölümlerimizin kalan boş kontenjan sayıları;

HEYKEL  BÖLÜMÜ:   14
GRAFİK SANATLARI BÖLÜMÜ:   16
RESİM  BÖLÜMÜ:   17
GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ:    8
TEKSTİL VE MODA TASARIMI BÖLÜMÜ:   12
FOTOĞRAF BÖLÜMÜ:    4
SERAMİK VE CAM BÖLÜMÜ:   17

Kalan boş kontenjan sayılarına göre yerleştirilecek yedek adayların listesi, yedek aday sırasına göre oluşturulmuştur. Listeler için yukarıdaki bölüm isimlerine tıklayınız.

* Listelerde yer alan yedek adayların kayıtlarını 05.10.2020-06.10.2020 tarihlerinde mesai bitimine kadar Marmara Üniversitesi Acıbadem Kampüsünde yaptırmaları gerekmektedir. Aksi takdirde yedek kayıt hakları kaybolacaktır.

* Belirtilen tarih ve saatler içerisinde kayıt yaptırmayan yedek adaylardan kalan boş kontenjanlar için (06.10.2020 tarihinde boş kontenjan sayıları açıklanacak), yerleştirme sonuçları listelerinde yer alan diğer yedek adayların 07.10.2020 tarihi mesai bitimine kadar Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Acıbadem Kampüsüne  gelip yedek kayıt hakkı için dilekçe vermeleri gerekmektedir. Dilekçe veren adaylar yedek sıra numarasına göre kayıt hakkı kazanacaktır. Kayıtlar yedek sıra numarasına göre 08.10.2020 Perşembe günü mesai bitimine kadar yapılacaktır.

Kayıt için gereken belgeler:

- Lise diploması
- TYT sonuç belgesi