KURUM iÇİ YATAY GEÇİŞ ve ÇİFT ANADAL PROGRAMLARI ÖNEMLİ DUYURU

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal Programlarına daha önce Özel Yetenek sınavına girmemiş olan öğrenciler için yapılacak yetenek sınavı 10 Eylül 2015 tarihinde Saat: 10:00'da Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Acıbadem Kampüsünde olup, bu sınavda başarılı olan öğrencilerin dosya değerlendirmesi aynı gün günü saat 14.30'da aynı kampüste başvurdukları Bölüm Başkanlıkları tarafından yapılacaktır.

Fakültemizde öğrenim görmekte olan öğrencilerimizin müracat ettikleri Çift Anadal ve Yandal programlarının değerlendirmeleri başvurdukları bölümler tarafından 10 Eylül 2015 Saat: 10:00 da Acıbadem Kampüsü'nde yapılacaktır.

Fotoğraf Bölümü Başvuruları 10 Eylül 2015 Saat:11.30 Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığında yapılacaktır.