2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları 2. YEDEK LİSTELERİNDEN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR!

2. yedek listelerinde isimleri yer alıp, Fakültemize gelerek dilekçe veren adaylar, boş kontenjan ve sıralamadaki yerleri göz önünde bulundurularak değerlendirilmişlerdir. Bu değerlendirme neticesinde 2. Yedek listelerden kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar aşağıda yer alan linklerdeki gibi oluşmuştur. Kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar 23 Eylül 2021 Perşembe günü
saat: 15.30’a kadar Fakültemiz Acıbadem kampüsüne gelerek kayıtlarını yaptırmalıdırlar. Belirtilen saate kadar gelmeyen adaylar kayıt hakkını kaybedeceklerdir.

Ayrıca, daha önceden kaydı alınmış olup kaydını sildirecek adaylar olması ya da aşağıdaki listelerde isimleri yer alıp belirtilen saate kadar kaydını yaptırmayan adaylar olması durumunda dilekçe veren diğer adaylar sıralama göz önünde bulundurularak aynı gün mesai bitimine kadar kayıt yaptırabileceklerdir. Bu adaylar 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat: 15.30’dan sonra Öğrenci İşleri Kayıt Birimine başvurabilirler.

2. Yedek Aday Listelerinden Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar;

GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ

GRAFİK SANATLAR BÖLÜMÜ

FOTOĞRAF BÖLÜMÜ

HEYKEL BÖLÜMÜ

RESİM BÖLÜMÜ

SERAMİK VE CAM BÖLÜMÜ

TEKSTİL BÖLÜMÜ

Fakültemize kayıt yaptıracak adaylardan aşağıdaki belgeler istenmektedir;

- Lise diplomasının aslı
- Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı