2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Giriş Sınavları 2. YEDEK ADAY LİSTELERİ YAYIMLANMIŞTIR!

17.09.2021 tarihinde yayınlanan 1. Yedek Listelerden kayıt hakkı kazanıp kayıtlarını yaptırmayan adayların olması nedeniyle boş kontenjanlar oluşmuştur.

Boş kontenjanlar nedeniyle 2. kez yayımlanan Yedek Aday Listeleri'nde isimleri yer alan adayların 22 Eylül 2021 Çarşamba günü mesai saatleri içinde Fakültemiz Acıbadem kampüsüne gelip kayıt yaptırmak için dilekçe vermeleri gerekmektedir. Dilekçeler, listelerdeki yedek sıra numarası ve boş kontenjan sayısına göre değerlendirilecek, kayıt sırası gelen adaylar 23 Eylül 2021 Perşembe günü mesai saatleri içinde kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Belirtilen tarihlerde dilekçe vermeyen ya da dilekçe verip kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Bölümler bazında oluşan boş kontenjanlar;

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü; 11
Grafik Sanatlar Bölümü; 5
Fotoğraf Bölümü; 2
Heykel Bölümü; 10
Resim Bölümü; 11
Seramik ve Cam Bölümü; 16
Tekstil Bölümü; 9

2. Yedek Aday Listeleri;

GELENEKSEL TÜRK SANATLARI BÖLÜMÜ 2. YEDEK ADAY LİSTESİ

GRAFİK SANATLAR BÖLÜMÜ 2. YEDEK ADAY LİSTESİ

FOTOĞRAF BÖLÜMÜ 2. YEDEK ADAY LİSTESİ

HEYKEL BÖLÜMÜ 2. YEDEK ADAY LİSTESİ

RESİM BÖLÜMÜ 2. YEDEK ADAY LİSTESİ

SERAMİK VE CAM BÖLÜMÜ 2. YEDEK ADAY LİSTESİ

TEKSTİL BÖLÜMÜ 2. YEDEK ADAY LİSTESİ

Fakültemize kayıt yaptıracak adaylardan aşağıdaki belgeler istenmektedir;

- Lise diplomasının aslı
- Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı