Güzel Sanatlar Fakültesi Sergisi Teknopark İstanbul’da

Ülkemizin en büyük Teknoloji Geliştirme Bölgesi olan Teknopark İstanbul, genç yeteneklere destek olmak amacıyla faaliyete geçişinin 3. yıldönümünü Güzel Sanatlar Fakültemizin öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının eserlerinden oluşan bir sergi ile kutladı.

Teknopark İstanbul, 22 Aralık 2016 - 22 Ocak 2017 tarihlerinde genç yeteneklere destek olmak ve onlara yeni bir mecra açmak düşüncesiyle Fakültemiz öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının eserlerine ev sahipliği yaptı. Hem “üniversite-sanayi işbirliği”, hem de “sanatın bilim insanlarıyla buluşması” olarak adlandırılabilecek bu etkinlikte resimden heykele, fotoğraftan seramiğe, grafikten videoya, camdan tekstile, içmimarlıktan endüstri ürünleri tasarımına kadar çok çeşitli sanat ve tasarım eserleri sergilendi.