2023-2024 GSF Özel Yetenek YEDEK ADAY Kayıtları ile ilgili Duyuru

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Döneminde 22.09.2023 tarihinde kayıt yaptırmaya hak kazanan yedek aday sayıları ve yedek listeleri aşağıdaki gibidir:

Resim Bölümü                : 12 Yedek, Resim Bölümü yedek aday listesi için tıklayınız.
Fotoğraf Bölümü             :  3 Yedek, Fotoğraf Bölümü yedek aday listesi için tıklayınız.
Geleneksel Türk Sanatları:  3 Yedek, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü yedek aday listesi için tıklayınız.
Seramik Cam Bölümü      : 19 Yedek, Seramik ve Cam Bölümü yedek aday listesi için tıklayınız.
Tekstil Bölümü                : 12 Yedek, Tekstil Bölümü yedek aday listesi için tıklayınız.
Heykel Bölümü               :  7 Yedek, Heykel Bölümü yedek aday listesi için tıklayınız.
Grafik Bölümü                : Yedek Yok
Müzik  Bölümü               : Yedek Yok

! İlan edilen bölümlerin yedek kontenjanları için isimleri listede yer alan adayların 22.09.2023 tarihinde mesai bitimine kadar Acıbadem Yerleşkesi’nde yer alan Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi’ne kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Ancak ilan edilen yedek listede isimleri olmasına rağmen İstanbul dışında ikamet eden adaylardan 22.09.2023 tarihinde gelmesi mümkün olmayan adayların haklarının kaybolmaması için, İstanbul dışındaki ikametlerini belgelendirmeleri kaydıyla yedek başvuru formu ile birlikte kayıt için gerekli evrakları 22.09.2023 tarihinde mesai bitimine kadar (saat 17.00) dekanlik-gsf@marmara.edu.tr adresine mail atmaları ve asıl evraklarını da 25.09.2023 tarihinde saat 12.00'ye kadar Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Acıbadem Kampüsü öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde hakları kaybolacaktır.

Ayrıca 22.09.2023 tarihinde kayıt yaptırmayı hak kazanan adaylardan kayıt yaptırmayanlar olduğu takdirde aynı tarihte saat 19:00'dan sonra tekrar boş kalan yedek kontenjanlar hakkında duyuru yapılacaktır.

Fakültemize kayıt yaptıracak yedek adaylardan aşağıdaki belgeler istenmektedir:

- Yedek başvuru formu için tıklayınız.

- Lise diplomasının aslı ile birlikte fotokopisi

- T.C. kimlik kartının fotokopisi