2023-2024 GSF Özel Yetenek Giriş Sınavları 2. YEDEK ADAY KAYITLARI

21.09.2023 tarihinde yayınlanan 1. Yedek Listelerden kayıt hakkı kazanıp kayıtlarını yaptırmayan adayların olması nedeniyle boş kontenjanlar oluşmuştur.

Bölümler bazında oluşan boş kontenjanlar:

BÖLÜM İSMİ          KONTENJAN SAYISI

RESİM BÖLÜMÜ                5
FOTOGRAF BÖLÜMÜ          1
SERAMİK CAM BÖLÜMÜ     12
HEYKEL BÖLÜMÜ               7
TEKSTİL BÖLÜMÜ              2

Boş kontenjanlar nedeniyle, yedek kayıt hakkı kazanan ve 1.listede yer almayan tüm adayların Acıbadem Yerleşkesi’ndeki Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi’ne 25 Eylül 2023 tarihinde mesai bitimine kadar (17.00'ye) yedek kayıt hakkı için dilekçe vermeleri gerekmektedir. Dilekçe vermeyen adaylar kayıt hakkı kazanamayacaklardır.

Yedek kayıt hakkı için dilekçe veren adaylar, yedek aday sırasına göre yukarıda sayıları belirtilen bölümlerin boş kontenjanlarına yerleştirilecektir. Kayıt yaptırmaya hak kazananların isim listesi 25.09.2023 tarihinde saat 18:00'den sonra web sitemizde yayınlanacaktır. Kayıt hakkı kazanan adayların kayıtlarını Acıbadem Yerleşkesi’nde yer alan Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimi’ne gelerek 26.09.2023 tarihinde saat 16.00'ya kadar yaptırmaları gerekmektedir. Aksi takdirde hakları kaybolacaktır. 26.09.2023 tarihinde saat 16:00'ya kadar kayıt olmayarak hakları kaybolan adaylar olduğu takdirde, belirtilen saatten sonra yerlerine yedek kayıt hakkı dilekçesi veren diğer adaylardan yedek sırasına göre boş kontenjan sayısı kadar kayıt hakkı doğacaktır. Söz konusu durumda diğer dilekçe veren adayların da boş kalan kontenjanlara kayıt hakkı doğma ihtimali olduğundan evrakları ile birlikte hazır olmaları gerekmektedir.

 

Fakültemize kayıt yaptıracak yedek adaylardan aşağıdaki belgeler istenmektedir:

- Yedek başvuru formu için tıklayınız.

- Lise diplomasının aslı ile birlikte fotokopisi

- TYT sonuç belgesi (ÖSYM sisteminden alınan çıktı)

- 3 adet vesikalık fotoğraf

- T.C. kimlik kartının fotokopisi

HIZLI ERİŞİM