2023-2024 GSF Özel Yetenek Sınavları 2. YEDEK ADAY LİSTELERİ

22.09.2023 tarihinde ilan etmiş olduğumuz boş kontenjanlar için 2.Yedek Kayıt hakkı kazanan adayların listeleri aşağıdadır. Listede ismi olan adayların 26.09.2023 tarihinde saat 16:00'ya kadar Marmara Üniversitesi Acıbadem Kampüsü Öğrenci İşlerine kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Saat 16:00'ya kadar kayıt yaptırmayan adayların kayıt hakkı kaybolacaktır. Belirtilen saate kadar kayıt yaptırmayanların yerine bugün (25.09.2023) kayıt dilekçesi veren diğer adaylar yedek sırasına göre kayıt hakkı kazanacaktır.

FOTOĞRAF BÖLÜMÜ   :      1 YEDEK, Fotoğraf Bölümü yedek aday listesi için tıklayınız.
RESİM BÖLÜMÜ         :      5 YEDEK, Resim Bölümü yedek aday listesi için tıklayınız.
SERAMİK CAM BÖLÜMÜ   :      8 YEDEK, Seramik ve Cam Bölümü yedek aday listesi için tıklayınız.
TEKSTİL BÖLÜMÜ       :      2 YEDEK, Tekstil Bölümü yedek aday listesi için tıklayınız.
HEYKEL BÖLÜMÜ        :      7 YEDEK, Heykel Bölümü yedek aday listesi için tıklayınız.

Fakültemize kayıt yaptıracak adaylardan aşağıdaki belgeler istenmektedir:

- Lise diplomasının aslı ile birlikte fotokopisi

- T.C. kimlik kartının fotokopisi