Güzel Sanatlar Fakültesi

Fotoğraf Bölümü - Sabit Kalfagil'i anma sergisi

Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan, fotoğraf dünyamızın duayen isimlerinden Prof. Sabit Kalfagil, dostları tarafından düzenlenen karma bir fotoğraf sergisiyle anılıyor. Bütün yaşamını fotoğrafa adamış olan Kalfagil’in kendi fotoğraflarının da bulunduğu sergiye 14 fotoğraf sanatçısı 2’şer eseriyle katılıyor. İbrahim Zaman, Güler Ertan, A. Halim Kulaksız, H. Nadir Ede, Bekir Ormancı, Oktay Çolak, Emre İkizler, Osman Ürper, Ömer Serkan Bakır, Adnan Sokol, Serap Şahan Sokol, Yasemin Semercioğlu, Hüseyin Tuncer ve Mustafa Bilge Satkın’ın fotoğraflarından oluşan sergi 7 Mayıs Pazartesi günü (bugün) saat 16:00'da fakültemiz giriş koridorunda açılıyor. Sergi 7-25 Mayıs tarihleri arasında gezilebilir.

Bu sayfa Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından en son 07.05.2018 13:53:52 tarihinde güncellenmiştir.