Güzel Sanatlar Fakültesi

Çift Anadal/Yandal Programları için Özel Yetenek Sınavları

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Çift Anadal/Yandal Programları için Özel Yetenek Sınavları (Fotoğraf, Müzik ve ortak sınav yapan diğer bölümler)17 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 14:00'te Güzel Sanatlar Fakültesi Acıbadem Yerleşkesi'nde yapılacaktır.

Sınavlarda gereken malzemeler:

Ortak sınav yapan bölümler için: 2B, 3B, 4B kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, kağıt altlığı (50x70 cm).

Fotoğraf Bölümü için: Kurşun kalem, silgi, tükenmez kalem, renkli boya kalemleri, cetvel ve gönye.

Müzik Bölümü için: Adaylar, piyano dışında, enstrümanlarını kendileri getirmek zorundadırlar. Flüt, Piyano, Obua, Korno, Keman, Viyola, Viyolonsel ve Kontrbas dışında bir enstrüman ile sınava katılmak mümkün değildir.

Bu sayfa Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından en son 23.08.2017 15:20:12 tarihinde güncellenmiştir.