'Questions of Identity' Sergisi

MÜGSF ve CCA işbirliğinde gerçekleşen “Questions of Identity” sergisi, A.B.D,  CCA Hubbell Street Galleries, San Francisco’da 28 Şubat- 4 Mart 2017 tarihleri arasında izleyicileriyle buluştu.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve California College of the Arts arasındaki işbirliği 2013 yılından beri Prof. Dr. İnci Deniz Ilgın ve Prof. Mariella Poli  liderliğinde devam ediyor. “Multiculturalism and Identity” ve “ Locality and Global Discourses” başlıkları altında süregelen ve disiplinlararası katılımı ilke edinen projede, her sömestr, öğrenciler kendi tasarladıkları bir blog üzerinden iletişim kuruyor. Ortaya çıkan çalışmaların bir katalog ve sergi ile paylaşıldığı projede bugüne kadar İstanbul ve San Francisco’da toplam on sergi açıldı. On-birincisi “Questions of Identity” başlığı ile açılan sergi, CCA Hubbell Street Galleries, San Francisco’da 28 Şubat- 4 Mart 2017 tarihleri arasında izleyicileriyle buluştu. Bahar sömestrinde ortaya çıkacak eserler, 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında sergilenecek.

Proje liderleri:

Prof. Mariella Poli & Prof. Dr. İnci Deniz Ilgın

Katılımcı öğrenciler:

Ashley Adams, Umut Deniz Aktas, Ogun Canga, Emma Sheochung Cha, Hazma Demir, Bilgehan Ekiz, Tahsin Emre, Aykut Gezersu, Jennifer Gonzalez, Edward Lee, Jasmine Park, , Dominique Leal, , Morgen Sellier, Emma Sheochung, Artem Struyanskiy, Kitty Teng, Joaquin Tobar Martinez, Busra Onal, Monica Wongkar, Willie Jigao Wu , ZiHui Alice Xu, Di Yang , Kaiyian Zhao