Güzel Sanatlar Fakültesi, HOME & TEX Fuarı Tanıtım Standı tasarımı ile sanayi ve üniversite işbirliğinin çok güçlü bir örneğini sergiledi.

19-22 Kasım 2014 tarihlerinde CNR Expo’da gerçekleştirilen HOME & TEX fuarında, HOME & TEX tanıtım standının tasarımını fakültemiz tasarladı ve “Dokumaca” ekibinin “Anadolu’dan İstanbul’a Dokumaca Efsaneleri” sergisi bu stantta gerçekleştirildi.

TETSİAD Genel Koordinatörü Sayın Haşim Büyükbalcı’nın teklifiyle gerçekleştirilen bu proje, sanayi ve üniversite işbirliğinin çok güçlü bir örneği oldu. Proje disiplinler arası çalışmanın güzel bir örneğini oluşturarak Resim, İçmimarlık, Grafik, Film Tasarımı, Fotoğraf ve Tekstil Bölümlerinin güç birliği ile ortaya çıktı ve büyük beğeni ve ilgi topladı.

Projede rol alan öğretim üyeleri ve kuruluşlar:

Proje Başkanı: Prof. Dr. İnci Deniz Ilgın, Dekan

Proje koordinasyon ve yürütme: Doç. Oktay Çolak, Dekan Yardımcısı

Stant Tasarım: Yrd. Doç. Kemal Gürbüz

Grafik Tasarım: Öğr. Gör. Mehmet Ali Müstecaplıoğlu

İç Mimari Detaylandırma: Arş. Gör. Seylan Öztürk

Stant Uygulama: ON Mimarlık

Fotoğraf Çekim: Öğr. Gör. Mustafa Satkın

Tanıtım Filmi: Öğr. Gör. Duygu Bayraktar, Öğr. Gör. Yüce Sayılgan, Öğr. Gör. Seçkin Sevim

Sergi: Dokumaca ekibi ve Prof. Günay Atalayer