Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ve Viko A.Ş. ortaklığında yürütülen proje çalışması sergimiz açıldı.

Üniversite Sanayi işbirliği projeleri, Endüstri Ürünleri Tasarımı meslek disiplini eğitimi içerisinde son derece önemli bir yere sahiptir. Sanayi ile ortak yürütülen projeler sadece öğrencilere iş hayatına girmeden önce yapılan bir tanıtım amacını taşımaz. Proje süreci, başından sonuna aldıkları eğitimin bir parçası olup, oluşan bir fikrin eskiz aşamasından bitmiş bir ürün aşamasına geçirdiği evreleri yaşayarak öğrenmelerini amaçlar. Ülkemizin önde gelen sanayi kurumları ile yaptığımız işbirliklerine, 2012 – 2013 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde Viko A.Ş. ile ortak yürüttüğümüz proje çalışması ile bir yenisini ekledik. Başından sonuna eğitim amaçlı yürütülen bu projenin başarılı çıktıları sebebi ile Üniversite ayağında öğrencilerimize, sanayi ayağında verdiği değerli destekler için Viko A.Ş.’ye teşekkür ederiz.