Güzel Sanatlar Fakültesi

BREACHING THE SURFACE//YÜZEYİ İRDELEMEK ATÖLYESİ

5-12 Şubat 2017 tarihlerinde Fakültemizin Fotoğraf, Geleneksel Türk Sanatları, Grafik, Heykel, İç Mimarlık, Resim, Seramik-Cam ve Tekstil Bölümlerinden 12 öğrencinin katılımıyla, Mannheim University of Applied Sciences Faculty of Design'dan Prof. Martin Kim ve Fakültemizden Öğr. Gör. Deniz Dalman'ın liderliğinde BREACHING THE SURFACE//YÜZEYİ İRDELEMEK başlıklı bir atölye çalışması yapıldı.

Öğrencilerimizin bu çalışmaya katılımı, Marmara Üniversitesi SKS Yurtiçi Ve Yurtdışı Bilimsel Etkinliklere Katılım Fonu ile desteklendi. Bir hafta süren atölye çalışmasında MÜGSF ve Mannheim öğrencileri Mannheim’in alt kültürünü inceleyerek eserler ürettiler. Atölye, MÜGSF 7. Uluslararası Öğrenci Trienali atölye etkinlikleri kapsamında gerçekleşti.

Bu sayfa Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından en son 20.02.2017 12:54:40 tarihinde güncellenmiştir.